Tel. 022 67 51 444

English


  • alt text

EcoLucht

Wij zijn de Benelux specialist in kwaliteitsproducten ten behoeve van een betere luchtkwaliteit. We zijn geïnspireerd door innovaties om fijnstof in de lucht te doen afnemen. Schone lucht is van levensbelang voor ons allemaal! U leeft langer en gelukkiger. Voel je fit. Ecolucht richt zich op 3 bewezen oplossingen ten behoeve van een betere luchtkwaliteit:

Importeur van Knebel infraroodpanelen

Ecolucht werkt voor iedere werkgebied intensief samen met 1 vaste leverancier. Deze exclusieve partnership leidt tot betere kwaliteit, focus en garanties. Voor infrarood warmtepanelen zijn we de Benelux importeur van de Duitse onderneming Knebel. In aanschafprijs niet de voordeligste producten maar als we overall rekening houden met warmterendement, kwaliteit, service en uw maandelijkse verbruik dan zijn wij uitermate tevreden met Knebel.

Infrarood warmtepanelen

Verkoop & verhuur

Er zijn veel klanten die liever onze artikelen huren omdat ze deze maar tijdelijk nodig hebben. U huurt bijvoorbeeld een fijnstofmeter 1 week om eens de luchtkwaliteit te meten op locaties waar u veel verblijft. U huurt bijvoorbeeld een infrarood warmtepaneel omdat u deze wilt testen of omdat u ergens korter dan 2 jaar blijft wonen.

Klantenservice

Service

Ecolucht levert infraroodpanelen, fijnstofmeters, luchtzuiveraars. Wij kunnen ook op locatie langskomen voor service aan huis. Onze adviseurs hebben veel ervaring met:

Vraag stellen Rutger

Wij leveren infraroodpanelen en elektrische convectors als bijverwarming in de volgende regio's:
Bijverwarming in Amsterdam Bijverwarming in Alkmaar
Bijverwarming in Almere Bijverwarming in Hoorn
Bijverwarming in Haarlem Bijverwarming in Leiden
Bijverwarming in Den Haag Bijverwarming in Rotterdam
Bijverwarming in Dordrecht Bijverwarming in Utrecht
Bijverwarming in Friesland Bijverwarming in Brabant
Bijverwarming in Drenthe Bijverwarming in Overijssel
Bijverwarming in Limburg Bijverwarming in Gelderland
Bijverwarming in Vlaanderen Bijverwarming in Antwerpen